ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 27, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ / Τηλέφωνο (+30) 210 6138 672

HIFU FACE LIFT

(High Intensity Focused Ultrasound)

HIFU FACE LIFT

High Intensity Focused Ultrasound

Τι είναι;
Μια μη-επεμβατική θεραπεία lifting σε πρόσωπο και λαιμό, αποτελεσματική σε μια μόνο συνεδρία. Στοχευμένες βολές εστιασμένων υπερήχων θερμαίνουν τα σημεία εφαρμογής, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες, και προσφέρουν εντυπωσιακά άμεσα αποτελέσματα. Η εξελιγμένη τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης είναι η μοναδική μέθοδος μη χειρουργικού face-lift, εγκεκριμένη από το FDA.

Πώς λειτουργεί
Ο Υψηλής Ευκρίνειας Εστιασμένος Υπέρηχος ULTHERA HIFU, διαπερνά το δέρμα και στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια στο χόριο και στο SMAS (βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος), αυξάνωντας τη θερμότητα στοχευμένα και εστιασμένα σε συγκεκριμένες περιοχές, προκαλώντας έτσι την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, δηλαδή των κυττάρων που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και άλλων αυξητικών παραγόντων.

4 διαφορετικές κεφαλές δουλεύουν σε διαφορετικά επίπεδα μέσα στο χόριο (1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 8 mm), είτε συνδυαστικά είτε μόνες τους, ανάλογα με την ένδειξη του κάθε περιστατικού.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  • 3D LIFTING. Ανόρθωση του δέρματος σε μία συνεδρία
  • Μείωση επιφανειακών και βαθύτερων ρυτίδων
  • Επανόρθωση του οβάλ και εξάλειψη του διπλοσάγονου
  • Ανύψωση βλεφάρων
  • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας
  • Αναδόμηση του δέρματος
Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό αμέσως μετά τη θεραπεία και βελτιώνεται σταδιακά στις ερχόμενες 12 εβδομάδες. Αν υπάρχει ήπια χαλάρωση, ξεκινάμε προληπτικά τη θεραπεία ενάντια στη φθορά του χρόνου. Βοηθάμε τον οργανισμό μας και καθυστερούμε την γήρανση του δέρματος.
Μετακινήστε τα βελάκια για να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την πρόοδο και τα αποτελέσματα της θεραπείας