ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 27, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ / Τηλέφωνο (+30) 210 6138 672

OxyGeneo

Facial Treatment
Πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου με τριπλή δράση. Η πατενταρισμένη και κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία OxyGeneo® συνδυάζει μικροδερμοαπόξεση, φυσική οξυγόνωση και βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος με την έγχυση θρεπτικών δραστικών συστατικών. Το OxyGeneo Facial μιμείται την δράση των φυσικών ιαματικών πηγών, γνωστή για την θεραπευτική τους ιδιότητα στην οξυγόνωση του δέρματος. Ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό του οργανισμού και διοχετεύει οξυγόνο στην περιοχή θεραπείας, ενώ συγχρόνως απολεπίζει το δέρμα και δημιουργεί το σωστό περιβάλλον για την διοχέτευση και απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.

OxyGeneo

Facial Treatment

Μικροδερμοαπόξεση:
Η κάψουλα Capsugen απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, λειαίνει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Παράλληλα, αποτελεί την ιδανική βάση προετοιμασίας του δέρματος να δεχθεί τις επόμενες φάσεις της θεραπείας αντιγήρανσης.

Αναζωογόνηση του δέρματος:
Μείωση ρυτίδων, όγκος, λάμψη και ενυδάτωση του δέρματος με την έκχυση των δραστικών συστατικών NeoRevive™ (όπως υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ).

Λεύκανση του δέρματος:
Λεύκανση του δέρματος, λάμψη και βελτίωση της υφής του με την έκχυση των δραστικών συστατικών NeoBright™.

Οξυγόνωση:
Φυσαλίδες CO2 απελευθερώνονται στην επιφάνεια του δέρματος και ενεργοποιούν τα κύτταρα να στείλουν αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στην περιοχή. Αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας το μεταβολισμό των κυττάρων.

Ορατά αποτελέσματα μετά από μια συνεδρία