ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 27, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ / Τηλέφωνο (+30) 210 6138 672

Οστεοπαθητική

Διάγνωση, αξιολόγηση, πρόληψη και θεραπεία
του μυοσκελετικού συστήματος
Τηλ. Υπεύθυνου Τμήματος
6940830402

Σύγχρονη Ιατρική & Παράδοση για Άριστη Υγεία και Κίνηση

Η Οστεοπαθητική είναι ολιστική θεραπεία για μια ευρεία γκάμα μυοσκελετικών προβλημάτων και άλλων παθήσεων με μυοσκελετικές προεκτάσεις. Ο οστεοπαθητικός μετά από λεπτομερές ιστορικό και κλινική εξέταση, θα σας ενημερώσει για ποιο λόγο δημιουργήθηκε το πρόβλημα σας και θα σας εξηγήσει επακριβώς τον τρόπο με τον οποίο αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Οι θεραπείες Οστεοπαθητικής είναι εξατομικευμένες, δια χειρός θεραπείες, με σκοπό την βέλτιστη λειτουργικότητα του σώματος και ως έκτου του, την λιγότερη καταπόνηση του και την εξάλειψη του πόνου. Αυτό επιτυγχάνεται με εξειδικευμένους χειρισμούς των αρθρώσεων σε συνδυασμό με μαλάξεις και κινητοποιήσεις οι οποίες στοχεύουν στο να «εξισορροπήσουν» το σώμα του ασθενούς. Η Οστεοπαθητική δεν απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά επίσης μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και στην εύρυθμη λειτουργία του σώματος και πολύ περισσότερο εκείνων που καταπονούν το σώμα τους με έντονες αθλητικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ποια προβλήματα μπορεί να θεραπεύσει;

  • Προβλήματα μέσης, θώρακος και αυχένα
  • Ριζίτιδες και νευραλγίες
  • Πόνους υπέρχρησης όπως επικονδυλίτιδα (Τένις και γκόλφερς)
  • Εγκυμοσύνη και συνυπάρχοντα προβλήματα
  • Παθήσεις και δυσλειτουργίες του ωμού
  • Χρόνιους πόνους

Αντώνης Κατσιμίχας

Ο Οστεοπαθητικός Αντώνης Κατσιμίχας είναι απόφοιτος του Oxford Brookes University στην Αγγλία (M. Ost) και πρώην συνεργάτης της Οστεοπαθητικής Κλινικής στην Οξφόρδη. Προερχόμενος ο ίδιος από τον χώρο του πρωταθλητισμού είναι ειδικός στα μυοσκελετικά προβλήματα των αθλητών και προσφέρει από το 2014 τις υπηρεσίες του στο Οστεπαθητικό Κέντρο μας στα Βριλήσσια.